lördag 1 maj 2010

Lördag

Inatt sov jag och skruttan kvar hos mormor & morfar. Tidigt i morse vaknade lilla T som är mell ansysters 2 åriga son som ville ha lite välling, efter det så satte vi igång och fixade med lite loppis lappar som vi satte upp på offentliga platser i kommunen där vi bor. Skönt att kunna pricka av sådana bestyr inför lördagen när vi har vår loppis.

Ikväll så städade vi upp på kontoret för att börja rensa imorgon, hela huset ska gås igenom. Allt från vinden till nedervåningen.


Kort på en liten del av kontoret där vi höll till i dag:)


Vår 4:e IVF
Satt och bläddra lite bland våra äldre kort, och hittade några som vi tog på IVF kliniken där vi går. Och insåg att det redan har gått 1 år sedan vi gjorde vår senaste och 4:e IVF. Helt otroligt vad tiden går fort. Som en del säkert vet så fick vi inte tillbaka något befruktat ägg, då alla hade slutat delat på sig. I sådana skeden tror man aldrig att vi kommer lyckas få ett syskon till skruttan vi har. Men 6 månader efter det misslyckade IVFèn så kom en liten rackare till på naturlig väg men som lämnade oss efter 10 veckor. Vi ger inte upp, vi har 3 IVF försök kvar som är betalda och väntar på oss, väntar på lite mer styrka och lite mer viktnedgång bara.

Jag för 1 år sedan, vid vår förra IVF.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar